Gris i øl

30 min. + 40 min. stegetid(4 pers.)600 g skinkekød i ternOlie til bruning1-2 porrer1 stor pastinak1 tsk. sukkerCa. 2 tsk. saltGroftkværnet peber3 dl
Af
af X

30 min. + 40 min. stegetid
(4 pers.)

600 g skinkekød i tern
Olie til bruning
1-2 porrer
1 stor pastinak
1 tsk. sukker
Ca. 2 tsk. salt
Groftkværnet peber
3 dl mørk pilsner

Den gule skræl af ½ usprøjtet appelsin 1 hel rød chili 1 laurbærblad 1 dl mager cremefraiche 1 tsk. Majsstivelse Dup kødet tørt og brun det holdvis i olie. Snit porren i ringe og pastinakken i tern. Svits grønsagerne, når kødet er færdigt. Kom sukker, salt og peber ved og hæld kødet tilbage i gryden. Tilsæt appelsinskal, chili og laurbærblad og lad det simre under låg 35-40 min., til det lige netop er mørt. Rør cremefraiche og majsstivelse sammen. Tag laurbær, appelsinskal og chili op og hæld jævningen i. Varm igennem og smag til med salt og peber.
Server med kartoffelmos eller ris og yoghurt krydret med hvidløg og persille. Kan fryses.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Flere opskrifter med procenter ...
Braiseret kalveskank i øl med urter
Entrecote med bloody marysauce og pommesfrites

xxxxxxxxx

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.