Opskrifter

Grønkål, havtaske og syltede æblebåde

Mandag, 12. marts 2012af Redaktion
Skøn ret fyldt med vitaminer og fibre

(2 pers.)

8 blade grønkål
1 usprøjtet citron
2 spsk. olivenolie
75 g finthakket parmesan
Salt og peber
2-4 havtaskekæber
2 store æbler
Sukker
Eddike
1 hel chili

Skyl kålen og snit den. Kog den i saltet vand i 5-8 min., til den er mør. Hæld vandet fra og vend kålen med 1 spsk. citronsaft og revet skal af ½ citron. Vend olivenolie og hakket parmesan i og smag til med salt og peber.
Drys salt og peber på havtaskekæberne og steg dem 2- 3 min. på hver side på en grillpande. Skær æblerne ud i både og fjern kernehuset. Pocher æblerne i lidt vand, sukker, eddike og 1 hel chili.
Portionsanret med fisk, kål og æbler.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Flere retter med kål...


Savojkål med løg og
peperonchino


Hvidkål med lyssej
og sennepscreme


Stegt rosenkåls-
sauté med bacon


Torskedeller med
hvidkålssalat











Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop