Gulerods-suppe med grillet peber

(4-5 pers.)1 kg gulerødder1 løg2 spsk. olivenolie15 g smør3 spsk. strimlet grillet peber (fra glas) 1½ l grønsagsbouillon1½ tsk. salt2 kviste
Af
af X

(4-5 pers.)

1 kg gulerødder
1 løg
2 spsk. olivenolie
15 g smør
3 spsk. strimlet grillet peber (fra glas)
1½ l grønsagsbouillon
1½ tsk. salt
2 kviste timian
Citronsaft

Pynt:
Strimlet grillet peber
Flødeskum af 1 dl piskefløde


Skræl gulerødder og løg og skær det i skiver. Varm olie og smør i en gryde og svits gulerødder, løg og peber ca. 5 min. Tilsæt timian og halvdelen af bouillonen og kog suppen under låg ca. 20 min., til gulerødderne er møre. Miks suppen glat med blenderstav og spæd med resten af bouillonen. Varm suppen op og smag til med salt, peber og citronsaft. Hæld suppen i varme skåle og pynt med strimlet peber og en klat flødeskum.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.