Hakkebøffer med bacon og kartoffelmos

30 min. + 25 min. i ovnen (4 pers.)50 g brødkrumme1 dl mælk8 skiver bacon800 g hakket oksekød1 tsk. worchestersovs1 spsk. tomatketchup1 spsk. hakket
Af
af X

30 min. + 25 min. i ovnen (4 pers.)

50 g brødkrumme
1 dl mælk
8 skiver bacon
800 g hakket oksekød
1 tsk. worchestersovs
1 spsk. tomatketchup
1 spsk. hakket persille
Friskreven muskatnød
500 g melede kartofler
Smør og fløde til mosen
Lidt reven ost til toppen
Færdig fyldig tomatsovs fra glas (el. hjemmelavet, se tip) som tilbehør


Udblød brødet i mælken. Rør kødet med udblødt brød, worchestersovs, ketchup, persille muskat, salt og peber. Form 8 bøffer. Brun dem kort på sliplet pande, så overfladen holder. Læg bacon om som kant. Kog kartoflerne og lav dem til mos med smør og fl øde. Top op på bøfferne med mosen og drys med ost. Stil bøfferne i ovnen ved 180° i 25 min. Spises med fyldig tomatsovs og grøn salat.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.