Opskrifter

Honningkylling med sennep og sommergrønt

Tirsdag, 10. juli 2012af Redaktion
Skøn og supernem ret

(4 pers.)
20 min.

2 spsk. grov sennep
2 spsk. flydende honning
Salt og peber
4 kyllingefileter
1 hovedsalat
300 g småbladet spinat
½ dl grofthakkede valnødder
3 forårsløg
50 g gedeost

Tilbehør
Groft brød

Tænd ovnen på 225°. Bland sennep, honning, salt og peber, smør halvdelen af dressingen på kyllingefileterne. Læg dem i et ildfast fad og sæt dem i ovnen i 13-15 min., til de er gennemstegte. Skyl salat og spinat og lad det dryppe godt af. Vend salaten med resten af dressingen og drys med nødder og ost. Server med groft brød.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

FINE TÆRTER

Sød tærteform i porcelæn med riller, så er du klar til at lave de fineste tærter! Formen koster 129 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Kyllingefilet i tomat med mozzarella
Sommerkylling i gryde
Sojakylling og avocadosalat









Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop