Opskrifter

Hurtig karrykylling

Tirsdag, 14. februar 2012af Redaktion
Ugens supernemme ret

(4 pers.)
30 min.

500 g kyllingefilét skåret i halve
Salt og peber
2 spsk. olie
1 hakket løg
2 fed hakkede hvidløg
1 spsk. fintrevet ingefær
1 spsk. mild karry
1 spsk. let soja
4 dl hønsebouillon
400 g haricots verts (evt. frost)

Tilbehør
Ris

Drys salt og peber på kyllingestykkerne og brun dem i olien på en stor pande. Tag kyllingestykkerne op og steg løg, hvidløg og ingefær samt karry i resten af olien. Kom bouillon, soja og kyllingestykkerne ved og lad det simre under låg i 20 min. Kog bønnerne med de sidste 5 min. Server retten med ris.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER

Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Boller i karry
Fiskesuppe med karry
Pestostegt kyllingebryst med grønsagsbiks









Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop