Indbagt cremet kylling med blå ost

25 min. + 40 min. i ovn
(4 pers.)
1 spsk. olivenolie
400 g kyllingefilet eller andet kød fra kylling (hvis du har rester)
1 hakket skalotteløg
1 buket broccoli
Salt og peber
1 bæger færdig grønsagsuppe
100 g Blå Castello
1 spsk. hvedemel
2-3 plader butterdej
1 æg til pensling
Tilbehør:
grøn salat
Skær kyllingen i passende små stykker. Steg det i olie sammen med løget og kom suppen ved. Kom boccollibuketter i suppen og smelt osten deri. Lad det koge i 2 min. Rul dejen ud på melet bord og saml stykkerne til et låg, der kan dække fadet. Kom kød med grønt og suppe i et dybt ovnfast fad og læg låg på. Pensl med æg og lav små huller i dejen. Bages ved 170° i 35-40 min. Server med grøn salat.
Opskrift: Kristina Miechels
Flere opskrifter med blå ost ...
Snitsler med gorgonzolakartofler