Opskrifter

Kalkunlasagne med karry

Torsdag, 15. september 2011af Redaktion
Et spændende alternativ til en klassisk lasagne med hakket oksekød

(4 pers.)
20 min. + 35 min. i ovn

500 g hakket kalkunkød
1 hakket løg
1 spsk. karry
1 spsk. olie
1 tsk. garam masala
1 ds. hakkede tomater
150 g spinat
300 g hytteost
1 æg
350 g lasagneplader
100 g revet ost

Tilbehør
Råkost

Svits kød, løg og karry i olien i et par min. og tilsæt garam masala og tomater. Skyl spinaten, hak den groft og vend den i kødsovsen. Bland hytteosten med æg og læg lasagnen sammen med lag af plader, hytteost og kødsovs, start og slut med et lag lasagneplader. Drys lasagnen med ost og bag den ved 200° i 35 min. Server lasagnen med en god råkost.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Springform i silikone

Springformen er den perfekte kombination af platin silikone og ceramic. Slipper let, er 100 % tæt og bestandig overfor skrammer.
Formen koster 269 kr. og kan købes her...

Find flere opskrifter her...
Squash-lasagne med hytteost og tomatsauce
Mexicansk lasagne
Kalkun i grøn karry med mandler







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop