Det skal du bruge til kalvecuvette med krondild og sensommergrønt:
(4 pers.)
1 kalvecuvette, ca. 500 g
Salt
2 porrer
2 gulerødder
1 courgette
300 g broccoli
1 skærm krondild
250 g cherry-tomater
Salt og peber
1 bdt. persille
Tilbehør:
Kartofler
Prøv også: Kalvecuvette med æblesky
Sådan laver du kalvecuvette med krondild og sensommergrønt
Dæk cuvetten med vand i en gryde.
Bring gryden i kog og fjern eventuelt skum.
Tilsæt 1 tsk. salt og lad cuvetten koge ved svag varme i ca. 50 min.
Tag kødet op og kog vandet ind til det halve.
Skær porrer og gulerødder i skiver og courgetten i grove stykker.
Skær broccolien i små buketter og stokken i tern.
Kog disse grøntsager samt krondilden i kogevandet i 5 min.
Tilsæt tomaterne og smag til med salt og peber.
Skær kødet i tynde skiver og servér det i bouillonen med grøntsager og kartofler.
Drys med hakket persille.