Kalvelever med kål, linser og nødder

30 min.(4 pers.)4 store skiver kalvelever skåret supertyndtSalt og peber1 dl hakket koriander1 hakket løg1 spsk. olie10 tråde safranSaft og skal fra 2
Af
af Redaktion

30 min.
(4 pers.)

4 store skiver kalvelever skåret supertyndt
Salt og peber
1 dl hakket koriander
1 hakket løg
1 spsk. olie
10 tråde safran
Saft og skal fra 2 appelsiner
500 g fintsnittet kål (rød eller hvid)
3 spsk. æbleeddike
1 spsk. salt
2 dl cremefraiche
1 tsk. sennep med honning
100 g kogte grønne linser
50 g rucola
75 g hasselnødder


Skær og mariner kålen i eddike og salt. Rør cremefraiche med sennep og vend den afdryppede kål heri. Drys kogte grønne linser, rucola og hasselnødder. Steg så leveren i 1 olie 2 min. på hver godt drysset med peber. Kom løg, safran, koriander og appelsinskal ved. Kog af med saft og server straks.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.