Opskrifter

Kalvelever med kål, linser og nødder

Mandag, 18. august 2008af Redaktion
30 min.(4 pers.)4 store skiver kalvelever skåret supertyndtSalt og peber1 dl hakket koriander1 hakket løg1 spsk. olie10 tråde safranSaft og skal fra 2

30 min.
(4 pers.)

4 store skiver kalvelever skåret supertyndt
Salt og peber
1 dl hakket koriander
1 hakket løg
1 spsk. olie
10 tråde safran
Saft og skal fra 2 appelsiner
500 g fintsnittet kål (rød eller hvid)
3 spsk. æbleeddike
1 spsk. salt
2 dl cremefraiche
1 tsk. sennep med honning
100 g kogte grønne linser
50 g rucola
75 g hasselnødder


Skær og mariner kålen i eddike og salt. Rør cremefraiche med sennep og vend den afdryppede kål heri. Drys kogte grønne linser, rucola og hasselnødder. Steg så leveren i 1 olie 2 min. på hver godt drysset med peber. Kom løg, safran, koriander og appelsinskal ved. Kog af med saft og server straks.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen