Opskrifter

Kammuslinger med pasta

Fredag, 20. januar 2012af Redaktion
En dejlig, frisk pastaret

(4 pers)
20 min.

300 g tør tagliatelle pasta
50 g friskrevet parmesan eller grana
50 g soltørrede tomater i olivenolie
4 tomater fra dåse, hele og uden ekstra væde
Salt og peber
1 spsk. olivenolie
1 hakket skalotteløg
2 fed hvidløg
½ citron
1 lille bundt kørvel eller persille
2-3 spsk olivenolie
12 kammuslinger

Tilbehør
Grøn salat

Hak tomaterne groft og bland dem med hakkede, soltørrede tomater. Kom hakket kørvel, salt, peber, hakkede løg og et hakket hvidløg i og rør med lidt olivenolie. Kog pastaen og steg imens det andet fed hvidløg(overskåret) og citronbåde i olie. Når olien har taget smag af hvidløg og citron, kommes kammuslingerne på og steges 30 sekunder på hver side, til de har taget farve. Vend pastaen med tomatsovs og anret muslingerne på pastaen, drys parmasan over.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Pasta med tomat og rejer
Karrysuppe med fiskespid
Laks med rødbeder




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop