Opskrifter

Kapersbøffer med syrligsød kål

Fredag, 23. september 2011af Redaktion
Dejlig hverdagsret

(3 pers.)
35 min.

¼ hvidkålshoved
1 spsk. salt
500 g hakket oksekød
1 spsk. kapers
2 spsk. hakket persille
1 spsk. smør
2 conferance pærer
1 spsk. høvlet peberrod
1 spsk. æbleeddike
2 tsk. honning

Tilbehør
Persilledryssede kartofler

Snit kålen fint, bland den med saltet og lad den trække i 30 min. Rør kødet med kapers og persille og form det til bøffer. Steg bøfferne i smørret ved middelhøj varme i 6 min. på hver side. Skyl kålen, lad den dryppe af og riv pærerne på den grove side af et rivejern.
Bland kål, pærer og peberrod. Pisk eddike og honning sammen og hæld det over kålen. Server bøfferne sammen med kålen og persilledryssede kartofler.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FINE FARVER

I Familie Journals shop kan du lige nu købe 4 stk. melaminskåle i flotte farver.
Opbevaringsskålene har praktiske lufttætte låg og tåler frost. Prisen er 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Madpandekager med kødsovs og tomatsalat
Hakkebøf med gulerodssalat
Hakkebøf med sellerimos og citronbønner







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop