Koteletter med thai-curry og fetakartofler

Koteletter krydret med thai-curry serveres med bagte kartoffeltern med fetaost, snackpeber og lime.
Af
af Kristina Marckmann
Stegte koteletter med thai-curry og kartoffeltern med fetaost, snackpeber, revet limeskal og et drys persille og

Ingredienser til koteletter med thai-curry og fetakartofler

(4 pers.)

1 kg kartofler
1 spsk. olie
1 spsk. karry
Salt og peber
4 skaftkoteletter
1 spsk. thai 
curry-krydderi
1 spsk. smør
200 g fetaost
1 snackpeber
1 usprøjtet lime

Alternativ til koteletter med thai-curry og fetakartofler: Svinekoteletter med æblesalat

Fremgangsmåde til koteletter med thai-curry og fetakartofler

Vask kartoflerne og skær dem i tern. Bland dem med olie, karry, salt og peber og bag dem ved 200˚ i 40 min. 
Krydr koteletterne med thai curry-krydderi og steg dem i smørret ved middelhøj varme i 4 min. på hver side. 
Skær fetaen i tern, bland dem med kartoflerne, snackpeberen, som er skåret i strimler, samt revet limeskal og limesaft og servér.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.