Opskrifter

Koteletter: Svinekoteletter med æblesalat

Fredag, 16. oktober 2015af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Koteletter er en lækker og klassisk spise - her med et moderne tvist af æblesalat!

Koteletter med æblesalat

(4 pers.)

Det skal du bruge til koteletter med æblesalat

4 store faste æbler
3 spsk. æblemost
½ citron
2 spsk. olivenolie
1-2 buketter broccoli
50 g hasselnødder
4 afpudsede
svinekoteletter
Salt og peber
Tilbehør:
Flutes

Prøv også: Klassiske koteletter i fad

Sådan laver du koteletter med æblesalat

Udkern æblerne og skær dem i små tern. Rør æblemosten med citronsaft, olivenolie, salt og peber og vend æblerne heri.
Damp broccolien i lidt vand med salt i 2 min. Dræn den for vand og vend den i æblesalaten.
Hak hasselnødderne groft og drys dem i salaten.
Drys koteletterne med salt og peber og steg dem i lidt olie ca. 8 min. på hver side, eller til de er gennemstegte.
Anret med æblesalaten til.

Mangler du inspiration til opskrifter med svinekoteletter? Klik ind og se alle vores kotelet-opskrifter