Koteletter stegt med rabarber

Blandingen af rabarber og æble giver en rigtig god syrlig-sød smag til de lidt fede nakkekoteletter
Af
af Redaktion

(2 pers.)

2 nakke-koteletter
Salt og peber
1 spsk. olie
2 skalotteløg
300 g rabarber
1 hakket fed hvidløg
2 spsk. rørsukker
1 æble
1 kvist timian
1 dl bouillon

Krydr koteletterne med salt og peber, brun dem af ved høj varme og læg dem i et ovnfast fad. Skær løgene i kvarte og rabarberene i tern. Sauter løg, hvidløg og rabarber i olien, drys med sukkeret og lad det småsimre i 2-3 min. Skær æblet i tynde både og fjern kernehuset. Bland æblebåde og timian med løg og rabarber og fordel blandingen over koteletterne, tilsæt bouillonen og steg dem færdige i ovnen ved 200° i 20 min.
Server med kogte ris og godt brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Flere koteletter...
Koteletter med champignonsovs og rosmarinkartofler
Kalvekoteletter med bagte peberfrugter
Lammekoteletter med rosenkål og rødbeder

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.