Opskrifter

Krebinet a la Lindstrøm med kapers, løg og rodfrugtfritter

Torsdag, 19. april 2018 Torsdag, 19. april 2018 - 12:00 - af: Christine Bille, Foto. Carina Krüger. Torsdag, 19. april 2018 - 12:00 - af: Christine Bille, Foto. Carina Krüger.
En saftig krebinet a la Lindstrøm med søde og sprøde grøntsager til.

Krebinet a la Lindstrøm med kapers, løg og rodfrugtfritter

(4 pers.)

Ingredienser

3 persillerødder

el. pastinakker

6 gulerødder

4 spsk. olivenolie

1 kg kartofler

1 bdt. persille

3 spsk. kapers

Salt og peber

500 g hakket kalv el. kalv og flæsk

75 g syltede rødbeder

Alternativ til krebinetter: Stuvet spidskål med frikadeller

Fremgangsmåde

1 lille løgSkræl alle rodfrugterne og skrub kartoflerne. Skær dem i ½ cm tykke skiver og vend dem med 2 spsk. olie. Bred dem ud på en plade med bagepapir og bag dem ved 200° i ca. 35 min., eller til de er møre. Vend dem evt. en enkelt gang under bagningen. Krydr med lidt salt og drys med hakket persille og kapers ved servering. Hak løget, skær rødbederne i små tern og ælt i kødet. Form 4 bøffer, hak dem og steg dem brune udenpå og gennemstegte indeni i olie på en pande. Krydr med salt og peber. Servér krebinetterne med de ovnbagte grøntsager.