(4 pers.)
Kylling i fad: Kylling marengo:
250 g markchampignoner
2 spsk. olivenolie
4 dobbelte kyllingelår
el. 8 overlår
1 ds. hakkede tomater med
basilikum
2 dl hønsebouillon
100 g sorte oliven
Salt og peber
½ bdt. persille
Tilbehør: Grøn salat og kartoffelmos
Prøv også: Kylling i fad med rosmarin og peberfrugt
Sådan laver du kylling marengo
Rens champignonerne og skær dem i kvarter eller halve.
Brun dem i olie i en stor, tykbundet gryde.
Tilsæt kyllingestykkerne og brun dem i samme olie.
Hæld tomater og bouillon ved og lad kyllingestykkerne simre under låg i 40 min.
Alternativt kan du komme det hele i et ovnfast fad og sætte det i ovnen ved 180° i 45 min.
Tilsæt oliven, salt og peber.
Skyl og hak persillen og drys den over.
Servér retten med kartoffelmos og grøn salat.