Opskrifter

Kylling med æblesovs, ris og grønne bønner

Torsdag, 22. januar 2009af Redaktion
(4 pers.)30 min2 spsk. olivenolie4 dl basmatiris1 l kyllingebouillon4 kyllingebryststykker uden benSalt og peber2 spsk. smør1 spsk. mel2-3 dl

(4 pers.)
30 min

2 spsk. olivenolie
4 dl basmatiris
1 l kyllingebouillon
4 kyllingebryststykker uden ben
Salt og peber
2 spsk. smør
1 spsk. mel
2-3 dl ufiltreret æblemost
400 g trimmede bønner
2 hakkede skalotteløg

Kom den ene spsk. olie i en gryde og steg risene i 1 min. Kom suppen ved, lad den koge 9 min. under låg og så trække tilsvarende 9 min. Steg så kyllingen i pande i resten af olien, drys med salt og peber og læg låg på. Lad den blive gennemstegt. Smelt smør i gryde og afbag med mel og æblemost. Smag til med salt og peber. Kog bønner i letsaltet vand i 6 min. og vend med lidt smør og hakket skalotteløg.


Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mere kylling her...
Grillet kylling med rødebedespinatsalat
Kyllingepakker med savoykål