(4 pers.)
15 min. + 30 min. i ovnen
1 kylling
Salt og peber
Sovs
75 g soltørrede tomater
3 dl vand
1½ løg
6 fed hvidløg
4 spsk. chilisovs
3 tsk. sukker
1½ spsk. balsamicoeddike
3 spsk. dijonsennep
Salat
2 dl couscous
200 g hakkede friske tomater
1 hakket agurk
½ bdt. hakket persille
100 g feta
2-3 spsk. sorte oliven
Olie-eddikedressing
Del kyllingen i 8 og gnid med salt og peber. Blend ingredienserne til sovsen, og læg kyllingestykkerne heri 2-3 timer. Læg dem i et ovnfast fad med marinaden og steg ved 200° i 30 min. Overhæld couscous med kogende vand, og lad det trække i 8 min. Bland med dressing, hakkede tomater, hakket agurk, hakket persille, feta i tern og oliven. Server til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Kylling i kraftig tomatsovs
Kylling i rabarbervinsauce
Krydret kylling
