Kylling med grov pasta og grønt

Herlig ret der hurtigt kan bikses sammen
Af
af Redaktion

(4 pers.)
20 min.

4 kyllingefileter (ca. 600 g i alt)
1 spsk. olivenolie
1 rød chili, hakket fint
1 fed hvidløg, hakket fint
½ tsk. gurkemeje
Salt og peber
1 rød peberfrugt i strimler
200 g broccolibuketter
1 dl piskefløde
1 dl suppe (hønsekødsuppe)
Ca. 280 g fuldkornspasta

Skær kyllingefilet i strimler og steg dem af 2 gange i olie i en wok eller lign. Rør chili, løg og krydderier i, tilsæt grønsager og til sidst fløde og suppe. Kog pastaen, mens retten simrer færdig (ca. 10 min.) og vend det hele sammen.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Kylling i grøn basilikumkarry
Krydret kyllingefad
Gulerod og kylling i karry med ris



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.