Opskrifter

Kylling med rødbeder i chokoladedressing

Lørdag, 18. august 2012af Redaktion
En dejlig smagsoplevelse!

(2 pers.)

2 kyllingebryststykker med skind og uden ben
Salt og peber
1 spsk. olivenolie
2 spsk. chokoladenibs

Rødbedesalat
300 g rødbeder
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. hasselnøddeolie
1 tsk. mørk kakao
Salt
1 æble i små tern
½ bundt dild
2 skiver brød
1 dl cremefraiche 38%

Tilbehør
Små, kogte kartofler

Skær brødet i terninger og rist dem i ovnen. Gnid kyllingestykkerne med salt, peber, olivenolie og halvdelen af chokoladenibsen. Sæt dem i ovnen ved 220° i 15 min. Lad dem hvile. Kog rødbederne i saltet vand i 20-35 min. og gnid skindet af dem. Skær dem ud i mundrette stykker og vend dem i en dressing af æbleeddike, hasselnøddeolie, salt og kakao. Vend æbletern, dild, brødcroutoner og salt i. Pisk cremefraichen skummende og anret den ved siden af kyllingen og salaten. Drys med chokoladenibsene og server med små kartofler til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Uhm! Chokolade...


Chokolade brûlée
med saltet karamel

Chokolade-dessert-
kage

Frugtsalat med hvid
chokolade og lakrids-
sovs

Chokolade-muffins

Bønnegryde med
chili og chokolade












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop