Kyllingebryst med fyld

Lækkert ret med kylling til buffeten
Af
af Redaktion

(20 pers.)

12 store kyllingebrystfileter
200 g revet emmentaler
1 potte frisk basilikum
Salt og peber
1 citron
2 pakker parmaskinke (el. anden lufttørret skinke)
Kødsnor


TIP

  • Kyllingebryst med fyld og parmaskinke kan gøres klar dagen før og steges i ovnen inden gæsterne kommer

Skær kyllingefileterne igennem, så man har næsten et fladt stykke kød. Drys med salt og peber og dryp med citronsaft. Læg en håndfuld revet ost på og store blade skyllet basilikum og rul som til roulade. Læg en skive parmaskinke på og snør sammen. Læg rullerne i køleskabet og steg dem i ovnen ved 180° i ca. 20-25 min. Kødet er færdigtilberedt, når kødsaften er klar ved et prik helt ind i kødet. Lad det gerne hvile, inden det skæres ud.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find andre gode retter med kylling her...
Lørdagskylling med hasselbackkartofler
Kylling i grønt
Kyllingefilet med citron og courgettecouscous

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.