Kyllingekærlighed med hvidkålsslaw

Skøn ret til vinteraftenerne
Af
af Redaktion

(3-4 pers.)

6 skiver bacon
1 pakke kyllingeinderfilet
½ tsk. salt
1 tsk. paprika

Kartoffelsellerimos
600 g bagekartofler
400 g rodselleri
Vand, salt
2½ dl kogende mælk
20 g smør
Hakket persille

Hvidkålsslaw
8 skiver syltet rødbede
200 g snittet hvidkål
1½ dl fast, græsk yoghurt

Skræl kartofler og selleri, skær dem i grove stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra, mos begge dele. Rør mosen med kogende mælk og smør og smag til med salt.
Skær bacon og kyllingefilet i strimler og rist det på panden ved jævn varme 8-10 min., til kyllingen er gennemstegt.
Skær rødbedeskiverne i strimler. Bland kål, rødbeder og yoghurt.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Oksetykkam i gryde med grønt
Rosa kartoffelsuppe
Brændende kærlighed (link fjernet)


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.