Opskrifter

Kyllingepie

Lørdag, 26. januar 2013af Redaktion
En skøn pie også til dem, der ikke tåler æg og mælk

Ingredienser til kyllingepie

(4 pers.)

250 g hvedemel
1 knsp. salt
140 g svinefedt
2 spsk. vand

Stuvning
1 kogt kylling
100 g bacon i små tern
1 spsk. olie
250 g champignon i skiver
1 hakket løg
3 spsk. mel
1 spsk. paprika
5 dl hønsebouillon
1 dl laktosefri fløde
Citronsaft
Salt og peber
Lidt olie til pensling

Tilbehør
Grøn salat

Fremgangsmåde

Bland mel og salt og hak fedtet i. Saml dejen med vandet og læg den på køl. Pil kødet fra kyllingen og skær det i mindre stykker. Rist baconternene i olien, tilsæt løg og champignon og lad dem riste med et par min. Tilsæt mel, paprika og bouillon lidt ad gangen. Tilsæt fløde og kylling og smag stuvningen til med salt, peber og citronsaft. Kom stuvningen i 4 portionsforme, rul dejen ud og udstik 4 låg. Pensl formenes kanter med vand og klem dejen fast langs kanten. Skær et snit i midten af lågene, pensl med olie og bag dem ved 200° i 30 min.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Kyllinge-pølsegryder
Sukkersaltet kyllingebryst

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop


Skønne tærter

Lækre opskrifter på tærter til en frokost eller let middagsmad...