Opskrifter

Kyllingewraps med perlebygsalat

Tirsdag, 31. maj 2011af Redaktion
Supernem middag til 2 personer

(2 pers.)
20 min.

100 g perlebyg
1 l vand
1 tsk. salt
½ agurk
1 lille rødløg
1 gul peberfrugt
2 spsk. balsamico
1 spsk. olivenolie
½ dl hakket persille
4 tortilla el. fladbrød
1 spsk. sennep
200 g kogt el. stegt kylling
150 g emmentaler i tynde skiver
1 snackpeber
2 tomater

Kog perlebyggen i letsaltet vand i 10 min. og lad den dryppe godt af. Halver agurken på langs og fjern kernerne med en teske. Skær agurk, løg og peberfrugter i små tern og bland dem i perlebyggen sammen med olie, balsamico og persille. Smør tortillaerne med sennep og læg kyllingekødet og osten på. Skær peberfrugten i tynde strimler og tomaterne i skiver. Fordel tomat og peberfrugt over tortillaerne og rul dem stramt sammen. Server rullerne kolde eller lun dem let på en tør pande ved jævn varme i 5 min.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SMART DEKORATIONSPEN

Pynt kager med den smarte dekorationspen fra Lékué. Køb den i shoppen for 169 kroner

Find flere opskrifter her...
Kyllingespyd
Kylling i kokos
Kylling med bygkornsragout

Find ideér til aftensmaden på de travle dage her...



Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop