(2 pers.)
Det skal du bruge til lam tikka masala med tomat-agurke-salat:
1 cm ingefær
1 fed hvidløg
1 dl tyk yoghurt 10%
1 spsk. jordnøddeolie
1 spsk. tikka masala (indisk sauceblanding, Coop)
300 g lammekød (f.eks. culotte el. bov)
Salt og peber
4 modne blommetomater
½ agurk
½ rødløg
2 spsk. frisk koriander el. persille
Salt og peber
Tilbehør: Indisk fladbrød
Prøv også: Marineret lam med spinat med ost og raita
Sådan laver du retten
Riv ingefær og hvidløg og rør begge dele sammen med yoghurt, olie og tikka masala.
Skær kødet i tern, drys med salt og peber og vend det i yoghurtsaucen.
Steg det i en gryde med lidt mere olie og en smule vand.
Lad det simre i 25 min., til det er gennemstegt.
Skær tomater og agurk i tern.
Pil løget og hak det fint.
Vend alle tre dele med hakket koriander el. persille samt salt og peber.
Servér det til lammegryden.