Lammegryde med couscous

20 min. + 40 min. i ovnen(4 pers.)1 stort løg i tynde skiver3 spsk. olivenolie500 g skært lammekød i tern1 spsk. marokkanskBlandingskrydderi (ras el.
Af
af X

20 min. + 40 min. i ovnen
(4 pers.)

1 stort løg i tynde skiver
3 spsk. olivenolie
500 g skært lammekød i tern
1 spsk. marokkansk
Blandingskrydderi (ras el. hanout el.a.)
2 kanelstænger
250 g couscous
3 dl hønsebouillon
100 g tørrede økoabrikoser
Hakket frisk koriander
Evt. 200 g kogte kikærter


Kom løg i et ovnfast fast med halvdelen af olien og stil i ovnen på 180° i 10 min. Steg lammet i resten af olien til det er godt brunet af. Kom krydderier og kanelstænger ved og læg det på løgene. Sæt det i ovnen 20 min. Tag det ud, kom couscous ved og hæld over med bouillon. Læg alufolie over og stil i ovnen igen i 10 min. Hak abrikoserne og kom dem ved sammen med kogte kikærter. Stil det i ovnen på eftervarme i 10 min. Server med salat og tyk yoghurt.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.