Opskrifter

Minestronesuppe

Tirsdag, 24. februar 2009af Redaktion
(2 pers.)1 time + evt. udblødnings- og kogetid t. bønner ½ løg1 fed hvidløg1 gulerod2 stilke blegselleri1 sk. olivenolie3 blade savoykål3 kartofler1

(2 pers.)
1 time + evt. udblødnings- og kogetid t. bønner

½ løg
1 fed hvidløg
1 gulerod
2 stilke blegselleri
1 sk. olivenolie
3 blade savoykål
3 kartofler
1 courgette
½ dåse flåede tomater
1 dl røde linser el. hvide bønner
8 stilke basilikum
Ca. 8 dl grønsagssuppe
1 spsk. pesto, brød


Klassisk skal man bruge bønner, men jeg foretrækker linser. Hvis du bruger bønner, begynder du med at koge dem. Løg, hvidløg, gulerødder og blegselleri renses, skrælles og snittes fint. Steges i olie. Savoykål, kartofler og courgetter skæres i meget små tern og kommes ved, når der er gået 5 min. Der tilsættes evt. mere olie. Så tilsættes tomater, suppe og linser og det hele koger ved svag varme i 45 min. Smages til med masser af basilikum. Serveres med pesto og groft brød.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Flere supper...
Kold grønærtesuppe
Cremet sellerisuppe