Mørksej med kålrabi
Ingredienser
(4 pers.)
1 kg kålrabi
2 røde
peberfrugter
2 spsk. olivenolie
1 dl vand
Salt og peber
1 bdt. basilikum
500 g mørksej el.
anden torskefisk
1 spsk. smør
Tilbehør:
Kogte kartofler
½ citron i både
Fremgangsmåde
Skræl kålrabien og skær den i små tern. Skær peberfrugterne i strimler. Steg begge dele i olien på en stor pande, til kålrabien er lysebrun. Tilsæt vandet og lad det koge næsten væk. Smag til med salt og peber. Vend basilikumbladene med grøntsagerne. Skær fisken i 4 stykker. Steg dem i lidt smør
på en anden pande, til de er gyldenbrune på begge sider. Krydr med salt og peber. Servér fisken med grøntsager,
kogte kartofler og citronbåde.