Opskrifter

Omelet med skinke og ost

Lørdag, 12. maj 2012af Redaktion
En god klassiker - når det skal være nemt

(1 pers.)
20 min.

3 æg
2 spsk. piskefløde
Salt og peber
20 g smør
2 skiver kogt skinke
50 g revet Svendbo eller lign.
25 g salat eller spinat
Cremefraiche rørt med salt, peber og lidt sennep

Tilbehør
Tomater, brøndkarse og groft brød

JEG ELSKER MORMORMAD

Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her

Pisk æggene med fløde, salt og peber. Varm en pande godt op og smelt smørret. Kom æggemassen på panden og lad den sætte sig. Skær skinken ud i lidt mindre stykker og læg den på, så den synker lidt ned i æggemassen, drys med revet ost. Når æggemassen er næsten fast, foldes den halvt over. Serveres med salat eller spinat vendt i lidt cremefraiche rørt med salt, peber og sennep. Pynt og anret med tomater i både, brøndkarse og brød.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

SJOV MED FORME

Søde pandeforme formet som et hjerte og et hus. Gør det sjovere at lave pandekager eller spejlæg sammen med børnene. Formene koster 69 kr., og kan købes her...

Find flere opskrifter her...
Omelet med soltørrede tomater
Omelet med svampe
Spansk omelet








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop