Opskrifter

Ovnstegt kylling med krydderurtecourgetter

Fredag, 3. juli 2009af Redaktion
(3 pers.)15 min. + 60 min. i ovnen1 kylling1 tsk. salt2 tsk. paprika1 tsk. hvidløgspeber3 courgetter5 kviste frisk timian2 spsk. frisk oregano20 blade

(3 pers.)
15 min. + 60 min. i ovnen

1 kylling
1 tsk. salt
2 tsk. paprika
1 tsk. hvidløgspeber
3 courgetter
5 kviste frisk timian
2 spsk. frisk oregano
20 blade basilikum
1 spsk. blødt smør
1 tsk. salt

Rens kyllingen og del den i 6 stykker. Læg kyllingestykkerne i et ovnfast fad med 1 cm vand i bunden. Bland salt, paprika og hvidløgspeber og drys det over kyllingestykkerne. Steg kyllingen ved 200° i 1 time. Skær hver courgette i 4 skiver på skrå og hak krydderurterne. Bland smør, krydderurter og salt og smør det mellem courgetteskiverne. Saml courgetterne, pak dem ind i stanniol og lad dem bage sammen med kyllingen i de sidste 30 min. Server med grøn salat og brød.

Madopskrift: Kristina Miechels


Mere med kylling...
Kylling i sennepssovs
Kylling-spinattærte
Hurtig kyllingesalat