Pasta med farver

15 min.(4 pers.)400 g spaghettini (tynde spaghetti)300-400 g cherrytomater1 dl soltørrede små tomater i olie1 bdt. hakket basilikum1 spsk. kapers1 dl
Af
af Redaktion

15 min.
(4 pers.)

400 g spaghettini (tynde spaghetti)
300-400 g cherrytomater
1 dl soltørrede små tomater i olie
1 bdt. hakket basilikum
1 spsk. kapers
1 dl små udstenede sorte oliven
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 dl friskreven parmesan el. grana

Tilbehør:
Frisk grøn salat


Kog pastaen efter anvisning på pakken. Sæt cherrytomater i halve i ovnen drysset med salt ved 225°. Efter 10 min. (så er pastaen klar og drænet) vendes de med resten af indredienserne rundt i pastaen. Server straks med grøn salat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen



Vi skal have pasta, basta....
Pasta med muslinger
Blomkålstortellini




Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.