Opskrifter

Pasta med ost, bacon og porre

Tirsdag, 19. april 2011af Redaktion
Supernem middag til 2 personer

(2 pers.)
20 min.

200 g spaghetti
50 g revet pecorino
50 g revet parmesan
20 g smør
2 porrer i ringe
5 skiver pancetta (italiensk bacon)
Salt og peber

Tilbehør
Grøn salat

Rist bacon og læg til afdryp på køkkenrulle. Bræk i små stykker. Sauter porre i ringe i smørret. Tag dem op. Kog pastaen efter anvisning på pakken ca. 8 min., så den stadig er lidt hård at bide i. Hæld vandet fra, men gem noget af det. Kom pastaen op i panden med det resterende smør. Kom kogevand ved og kog færdig. Drys først med pecorinoen og dernæst parmesanen, så det ikke sætter sig i bunden af panden. Ryst den ofte. Vend med porrer og drys med pancetta og frisk peber. Server straks.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

FINE SKÅLE PÅ BORDET

Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr.

Find flere opskrifter her...
Wraps med oksegryde
Grønsagslasagne
Pasta med ost, tomater og basilikum






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop