Pasta med spinatpesto og oliven

(2 pers.)20 min.200 g pastaskruer300 g spinat1 fed hvidløg1 spsk. olivenolie25 g pinjekerner100 g feta1 håndfuld sorte olivenTilbehørTomatsalat og
Af
af Redaktion

(2 pers.)
20 min.

200 g pastaskruer
300 g spinat
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
25 g pinjekerner
100 g feta
1 håndfuld sorte oliven

Tilbehør
Tomatsalat og brød

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Damp spinaten kort, til den klasker, og vrid den fri for væde. Blend den med hvidløg, olie, pinjekerner og halvdelen af fetaen. Vend pastaen i denne og smag til med salt, peber og evt. lidt muskatnød. Drys med feta og sorte oliven. Server med brød og tomatsalat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv mere med pasta...
Fyldt pasta med artiskokker og cherrytomater
Pasta med hvidløgsstegte svampe
Pasta med tunsovs
Pasta med torsk og broccoli


Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.