Opskrifter

Pasta med spinatpesto og rejer

Tirsdag, 13. december 2011af Redaktion
Ugens supernemme ret

(2 pers.)
15 min.

250 g frisk pasta
50 g frisk spinat
1 fed hvidløg
1 tsk. citronsaft
1 dl basillikumblade
2 spsk. revet parmesan
1 dl pinjekerner
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 dl olivenolie
300 g tigerrejer
3 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie

Blend spinaten med hvidløg, citronsaft, basilikumbladene, parmesanen og 2/3 af pinjekernerne samt salt og peber. Tilsæt olien lidt efter lidt, mens der blendes, til pestoen har en jævn konsistens. Kog pastaen i letsaltet vand og lad den dryppe af i en sigte. Pil rejerne, skær hvidløgene i skiver og svits begge dele i olien i et par min. Vend pastaen med rejerne, tilsæt pestoen og server pastaen drysset med resten af pinjekernerne.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SØDE KAGEDÅSER

Vidunderlig dåse med retro motiv. Uden tvivl et dekorativt indslag på køkkenbordet til te eller kaffe - eller bare fyldt med godter. Dåserne koster 119 kr. og kan købes i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Fiskesuppe med tomat og basilikumbrød
Spaghetti med laks og porrer
Portugisisk gryde med gris og muslinger

Få tjek på al julemaden her...

Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop