Pastasalat med grønkålspesto

Frisk og cremet pastasalat med grønkålspesto – perfekt til både hverdag og fest!
Af
Af Nadia Mathiasen Foto: Stine Christiansen
Pastasalat med grønkålspesto
20 min
2 personer
Pastasalat med grønkålspesto:
150 g fuldkornspasta
100 g bacon i tern
100 g grønne bønner
Grønkålspesto:
10 g solsikkekerner
1 fed hvidløg
40 g frisk grønkål
20 g revet parmesan
3 spsk. olivenolie
2 spsk. vand
1/4 citron
Salt og peber

Fremgangsmåde:

Pastasalat:

  1. Kog pastaen i en gryde efter anvisningen på pakken, og lad den afkøle helt.
  2. Steg bacon sprød på en tør pande, og lad den dryppe af på fedtsugende papir.
  3. Skyl og nip bønnerne, og kog dem i letsaltet vand i 2-3 minutter, til de er møre, men stadig har bid.

Grønkålspesto:

  1. Rist solsikkekerner på en tør pande, til de tager farve.
  2. Pil hvidløg, og skyl og rib grønkålen.
  3. Blend grønkål, hvidløg, solsikkekerner, parmesan, olie, vand og citronsaft i en blender, til konsistensen er grov og cremet.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Vend pasta og bønner sammen med grønkålspestoen, og top med bacon.
  6. Servér straks.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.