Opskrifter

Pastapizza

Onsdag, 26. november 2008af Redaktion
(4 pers.)200 g spaghetti2 grønne pebre200 g røget skinke i tynde strimler250 g cherrytomater4 æg2 dl mælk1 lille håndfuld friske oreganoblade1 bdt.

(4 pers.)

200 g spaghetti
2 grønne pebre
200 g røget skinke i tynde strimler
250 g cherrytomater
4 æg
2 dl mælk
1 lille håndfuld friske oreganoblade
1 bdt. purløg
½ tsk. salt
Kværnet peber
2 dl revet emmentaler

Kog spaghettien i saltet vand efter posens anvisning. Skær peberfrugterne i strimler. Kog dem med i pastaen de sidste 2 min. Hæld det hele i en sigte og skyl med koldt vand. Smør et ildfast fad med smør. Fordel pasta og peberfrugt i fadet og læg skinken på. Halver tomaterne og læg dem oven på skinken. Pisk æg, mælk, snittet oregano og purløg sammen. Hæld blandingen over og drys ost på. Sæt fadet midt i ovnen ved 200° ca. 25 min.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Foto. Jette M. Vesterager