Opskrifter

Pistaciefirkanter

Onsdag, 9. november 2011af Redaktion
Disse små, søde firkanter er ikke bare dekorative, de smager også fremragende og er slet ikke svære at lave

Solsikkeolie
400 g sukker
2/3 dl vand
125 g hakkede pistacienødder

Smør et stykke bagepapir med olie og læg det i et 22 x 33 cm ovnfast fad. Kog sukker og vand op over middelhøj varme og lad det koge i 10-12 min. uden at røre, til karamellen bliver gyden. Tilsæt nødderne og hæld det ud på bagepapiret og lad det køle i et par min., til det er fast, men stadig blødt. Løft bagepapiret med karamelpladen op på et skærebræt og skær det ud i firkanter med en skarp kniv.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Valnøddestykker og kokosstykker
Tranebærbolde
Skakkager

Find en masse julekonfekt her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)