Opskrifter

Pitabrød med laks og hummus

Fredag, 9. maj 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Super lækkert pitabrød

Opskrift på pitabrød med laks og hummus

(2 pers.)

220 g udblødte, kogte kikærter (1 ds.)
2 skiver hvidt brød
2 fed hvidløg
4 spsk. olivenolie
1 spsk. limesaft
½ tsk. stødt spidskommen
1 spsk. tahin (kan undlades)
Salt og peber

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

3 tomater
½ agurk
½ hakket salatløg
2 spsk. hakket persille
1 spsk. olivenolie
1 spsk. limesaft
Salt og peber
6 pitabrød
250 g varmrøget laks

Fremgangsmåde til pitabrød med laks og hummus

Blend kikærterne med brød i tern, hvidløg, olivenolie, limesaft, spidskommen og tahin til en grynet masse og smag hummussen til med salt og peber. Fjern kernerne fra tomater og agurk og skær dem i små tern. Bland ternene med løg, persille, olivenolie, limesaft og smag til med salt og peber. Lun pitabrødene og fyld dem med hummus, grønsagstern og laks i flager.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.

Se flere gode opskrifter med nem mad der kan laves på 15-20 min.