(3 pers.)
15 min.
350 g store, kogte rejer
1 dl sweet chilisauce
1 spsk. fiskesauce
½ dl hakkede koriander
2 forårsløg
2 gulerødder
¼ agurk
1 mini hjertesalat
6 pitabrød (gerne fuldkorn)
Rør chilisauce, fiskesauce, koriander og fintsnittede forårsløg sammen og vend rejerne heri. Skræl gulerødderne, flæk agurken og fjern kernerne.
Skær gulerødder og agurk ud i tændstikstynde strimler og snit salaten.
Lun pitabrødene og fyld dem med salat, agurk, gulerødder og rejer og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SØDE MUFFINFORME
De søde muffinforme findes i flere farver og kan købes for 19 kr. pr. stk. i Familie Journal Shop
Find flere opskrifter her...
Hjemmelavede deller og pommes frites
Pitabrød med rejer og hummus
Wraps med thaikylling
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop