Opskrifter

Pitabrød med marinerede rejer

Tirsdag, 21. juni 2011af Redaktion
Middag på 15 minutter

(3 pers.)
15 min.

350 g store, kogte rejer
1 dl sweet chilisauce
1 spsk. fiskesauce
½ dl hakkede koriander
2 forårsløg
2 gulerødder
¼ agurk
1 mini hjertesalat
6 pitabrød (gerne fuldkorn)

Rør chilisauce, fiskesauce, koriander og fintsnittede forårsløg sammen og vend rejerne heri. Skræl gulerødderne, flæk agurken og fjern kernerne.
Skær gulerødder og agurk ud i tændstikstynde strimler og snit salaten.
Lun pitabrødene og fyld dem med salat, agurk, gulerødder og rejer og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SØDE MUFFINFORME

De søde muffinforme findes i flere farver og kan købes for 19 kr. pr. stk. i Familie Journal Shop

Find flere opskrifter her...
Hjemmelavede deller og pommes frites
Pitabrød med rejer og hummus
Wraps med thaikylling



Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop