Opskrifter

Pølser i fad

Tirsdag, 3. september 2013af Redaktion
En god variation, når børnene endnu en gang har bestilt pølser til aftensmad

Ingredienser til pølser i fad

(3 pers.)

400 g bayerske pølser
500 g kartofler
200 g spidskål
1 bdt. forårsløg
1 løg
1 spsk. smør
1 dl vand
1 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. sennepspulver
4 dl fløde 9%
2 spsk. rasp
1 bdt. dild

Fremgangsmåde til pølser i fad

Skær kartoflerne i tern, kålen i strimler og pølserne i skiver. Hak forårsløgene og kom dem i et ovnfast fad sammen med kartofler og pølser. Skær løget i skiver og kog dem i vandet tilsat smør og eddike i et par min. Tilsæt salt, peber, sennepspulver og fløde og hæld sovsen over pølser og kartoflerne. Drys med rasp og stil fadet i ovnen ved 200° i 45 min. Servér med masser af friskhakket dild.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Medisterdeller med børnekartofler
Koteletter med bønnesalat


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop