Koteletter med frisk bønnesalat med melon og mozarella

De søde meloner sammen med mozzarella og sprøde bønner giver en frisk og lækker salat til de pandestegte koteletter.
Af
Af: af Kristina Marckmann
Koteletter med frisk bønnesalat med melon og mozarella
Foto: Carina Krüger
Annonce
20 min
3 personer
Koteletter med bønnesalat
200 g grønne bønner
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. æbleeddike
½ tsk. salt
1 knsp. peber
3 spsk. olivenolie
1 spsk. hakket citrontimian
150 g vandmelon
100 g mozzarella
3 koteletter
Smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Nip og blanchér de grønne bønner i letsaltet vand og stil dem til afdrypning.
  2. Pisk sennep, eddike, salt og peber sammen og pisk olien i lidt efter lidt.
  3. Skær bønnerne i mundrette stykker og vend dem i marinaden sammen med timianen.
  4. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem ved middelhøj varme 6 min. på hver side.
  5. Skær melon og mozzarella i tern, vend dem i bønnerne og servér.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.