Opskrifter
Ratatouillepasta
Lørdag, 6. september 2008af Redaktion
(2 pers.)15 min. + 30 min. i ovnen1 lille aubergine i tern1 rød peber i tern1 courgette i tern1 rødløg i tern2 fed hvidløg i skiverOlivenolie200 g
(2 pers.)
15 min. + 30 min. i ovnen
1 lille aubergine i tern
1 rød peber i tern
1 courgette i tern
1 rødløg i tern
2 fed hvidløg i skiver
Olivenolie
200 g hakkede modne tomater
175 g pennepasta
1 dl store basilikumblade
Salt og peber
Friskreven parmesan
Kom alle de rensede og istandgjorte grønsager i et stort ovnfast fad. Lad dem bage i 15 min. ved 200°. Vend så olie, salt og peber i, og bag videre i 20 min. Kog pastaen, og vend den i grønsager, parmesan og basilikum. Server med groft brød.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen