Opskrifter

Ravioli med muslinger

Tirsdag, 26. november 2013af Redaktion
Delikat og nem middag

Ingredienser til ravioli med muslinger

(2 pers.)

250 g ravioli med ost
1 dl bouillon
1 dl hvidvin
1 spsk. majsstivelse
100 g flødeost
1 bdt. dild
1 tsk. salt
1 knsp. peber
300 g muslinger
1½ dl ærter

Tilbehør
Groft brød

Fremgangsmåde til ravioli med muslinger

Kog raviolien i letsaltet vand og lad den dryppe godt af. Hæld vin og bouillon i en gryde og bring det i kog. Pisk majsstivelsen ud i lidt vand og pisk det i sammen med flødeosten. Giv sovsen et opkog under omrøring, tilsæt klippet dild og smag til med salt og peber. Vend ravioli, muslinger og ærter i sovsen og varm raviolien igennem. Servér retten med groft brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Pasta med kastanjer og svampe
Pasta med persillepesto og tomater


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop