Rejer og ris i pande

(4 pers.)15 min1 spsk. olivenolie el. risolie1 rødløg i tynde både200 g sukkersnaps (tykke ærter)250 g broccolibuketter3 fed hvidløg i skiver2 spsk.
Af
af Redaktion

(4 pers.)
15 min

1 spsk. olivenolie el. risolie
1 rødløg i tynde både
200 g sukkersnaps (tykke ærter)
250 g broccolibuketter
3 fed hvidløg i skiver
2 spsk. thaifiskesovs
200 g rejer
400 g kogte basmatiris
Salt og peber
Soja
Hakket koriander el. persille

Kog risene. Steg så løg i en wok eller stor pande. Tilsæt ris og grønsager, og steg i 3 min. Kom fiskesovs og rejer ved, og smag til. Server med soja og hakkede krydderurter.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.