Opskrifter

Risotto prima vera

Onsdag, 7. juni 2017af Helle Brønnum Carlsen
Dejlig sommerlig risotto med pesto, nybælgede ærter og ærteskud.

Ingredienser til risotto prima vera

(1 pers.)
1 skalotteløg
1 spsk. olivenolie
1½ dl risotteris
1 dl hvidvin
Ca. 5 dl bouillon
1 dl færdig grøn pesto
1 dl ærter
Lidt ærteskud som pynt

Tilbehør: 
Tomatsalat og parmesanost

Alternativ til risotto prima vera: Kikærtedeller med stærk peberfrugtsauce

Fremgangsmåde til risotto prima vera

Pil og hak løget og steg det ved middelstærk varme i 3 min. i olien. Tilsæt risene og efter 1 min. også vinen. Kog nu risottoen ved at mætte den ca. hvert tredje minut med 1 dl bouillon. Fortsæt, til risottoen er mør og cremet. Vend den færdige risotto med pesto og nybælgede ærter. Pynt med ærteskud og revet parmesanost. 
Servér risottoen med tomatsalat.