Risotto prima vera

Dejlig sommerlig risotto med pesto, nybælgede ærter og ærteskud.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Dejlig risotto rmed ærter, ærteskud og høvlet parmesan

Ingredienser til risotto prima vera

(1 pers.)
1 skalotteløg
1 spsk. olivenolie
1½ dl risotteris
1 dl hvidvin
Ca. 5 dl bouillon
1 dl færdig grøn pesto
1 dl ærter
Lidt ærteskud som pynt

Tilbehør: 
Tomatsalat og parmesanost

Alternativ til risotto prima vera: Kikærtedeller med stærk peberfrugtsauce

Fremgangsmåde til risotto prima vera

Pil og hak løget og steg det ved middelstærk varme i 3 min. i olien. Tilsæt risene og efter 1 min. også vinen. Kog nu risottoen ved at mætte den ca. hvert tredje minut med 1 dl bouillon. Fortsæt, til risottoen er mør og cremet. Vend den færdige risotto med pesto og nybælgede ærter. Pynt med ærteskud og revet parmesanost. 
Servér risottoen med tomatsalat.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.