Risret med fisk og rejer

45 min.(2 pers.)300 g havkat el. hellefiskfilet uden ben el. skind150 g pillede rejer1 spsk. olivenolie1 løg finthakket1 cm friskhakket ingefær,
Af
af X

45 min.
(2 pers.)

300 g havkat el. hellefiskfilet uden ben el. skind
150 g pillede rejer
1 spsk. olivenolie
1 løg finthakket
1 cm friskhakket ingefær, skrællet
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. gurkemeje
Reven skal og saft af 1 citron
180 g basmatiris
50 g cashewnødder
1 bdt. frisk koriander,hakket groft


Pocher fisken i 90° varmt vand med salt i 2 min. Steg løg og krydderier i olie i en gryde. Kom risen ved og tilsæt fiskekogevandet, som der skal være dobbelt så meget af som af risen. Småkog risen i 20 min. Vend rejer og fisk i risen og server med nødder og frisk koriander.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.