Opskrifter

Sagen er bøf

Mandag, 23. januar 2012af Redaktion
Klæd din hakkebøf lidt anderledes på - så er den fin som gæstemad

En god hakkebøf er dejlig, dansk mad, og hvis du laver lidt om på den, kan den være spændende mad til gæster.
Køb godt og helt friskhakket kød hos slagteren eller kig på fedtprocentern og hakketidspunktet i supermarkedet, så bliver smagsoplevelsen meget bedre.
Og husk, at hakket kød skal bruges samme dag, som det er købt.


Tre på stribe

Her er tre lækre opskrifter, hvor hakkekødet er brugt lidt anderledes...
Klik på billedet, hvis du vil se opskriften.



Hakkebøf med avocadomos
og lynsyltede grønsager


Hakkebøffer på
krydret kartoffelbund


Stegt tatar med svampe
og trøffelolie





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop