Sandwich med hummus og pølser

Lækker sandwich med hummus og pølser. En let og sommerlig ret, perfekt til en picnik i det grønne.
Af
af Christine Bille Nielsen, Foto: Carina Krüger
Sandwich
3 pers)

Det skal du bruge til sandwich med hummus og pølser:

Prøv også: Sandwich med kylling og tomatmayonnaise 1 dåse kikærter i saltlage 1-2 fed hvidløg ½ citron ½ - 1 tsk. stødt spidskommen evt. salt 3 store ferske pølser f.eks. chorizo/mergueze 1 spsk. olivenolie 4 tomater 1 løg 1 stort groft flute 1 salathoved

Sådan laver du sandwich med hummus og pølser

Hummus: Hæld vandet fra kikærterne. Blend dem med presset hvidløg og lidt frisk vand, så konsistensen bliver blød. Smag til med citronsaft, spidskommen og evt. salt. Steg pølserne i olie. skær tomater og løg i skiver. Varm flutet i ovnen eller på en brødrister og skær det i tre stykker. Flæk dem og smør dem med hummus. Kom salatblade, tomater og løgskriver i flutene og læg en pølse i hver. Prøv også: Italiensk pølsegryde
Abonnement på Familie Journal

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.