Sesamkyllinger

Spises sprøde og varme
Af
af Redaktion

(4 pers.)

4 hele kyllingelår (over- og underlår)

Panering
1 æg
1 dl mælk
½ dl mel
½ dl sesamfrø
1 tsk. salt
½ tsk. mild chilipulver
½ tsk. paprika
50 g smør


Pisk æg og mælk sammen i en dyb tallerken. Bland mel, sesamfrø, salt og krydderier i en anden tallerken. Vend først kyllingestykkerne i mælkeblandingen og så i melblandingen. Læg kyllingestykkerne i et ildfast fad med skindsiden nedad. Smelt smørret og dryp det over. Sæt fadet i ovnen på midterste rille 40-45 min. ved 200°. Vend kyllingestykkerne, når halvdelen af tiden er gået.
Server med kartoffelsalat eller fyldig grøn salat og brød.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Mere med kylling...
Krydrede kyllingespid med agurkesalat
Stegt kylling med skilt sovs
Kylling i kraftig tomatsovs



Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.